skip to content

 

specialisatie;

 

 

 

 

 

 

 

 

aangesloten bij;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geregistreerd in;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Afspraak mogelijk zonder verwijzing
Iedere werkdag van de week
Aangesloten bij alle zorgverzekeraars

Heupklachten? Bezoek ons in Beneden-Leeuwen

Ervaart u lichamelijke klachten zoals voetklachten, knieklachten en heupklachten? Klachten aan de gewrichten in de benen kunnen verschillende oorzaken hebben. Voorbeelden hiervan zijn slijtage, overbelasting, terugkerende sportblessures, verkeerde stand of verkeerd of onvoldoende gebruik van de beenspieren. Bij Oefentherapie Maas en Waal gevestigd te Druten, Beneden-Leeuwen en Dreumel gaan we graag samen met u aan de slag om voorgoed af te rekenen met deze knieklachten.

 

De oefentherapeut in Druten voor voet-, heup- en knieklachten

Allereerst probeert onze oefentherapeut inzicht te krijgen in uw bewegingsgewoontes. De oorzaak van uw voetklachten, knieklachten of heupklachten is namelijk vaak terug te leiden naar bepaalde verkeerde bewegingsgewoontes. Wij helpen u daarom een gezonde houding aan te nemen. Een gunstige houding begint vaak met een goede stand van de voeten, knieën en benen ten opzichte van de romp. Ook is een goede stand van de heupen en het bekken nodig voor een optimale houding. De oefentherapeut helpt u uw benen beter te leren positioneren ten opzichte van uw lichaam. Er wordt hierbij ook gelet op uw manier van lopen, zodat uw gewrichten minder worden belast.

lopen door het bos

Maak een afspraak op een van onze locaties in Gelderland

Wij helpen u graag van uw voetklachten, knieklachten of heupklachten af. Heeft u last van deze gewrichten en wilt u dat de klachten voorgoed wegblijven? Maak dan een afspraak en kom langs op een van onze vestigingen. Wij hebben een praktijk in Druten, Beneden-Leeuwen en in Dreumel. Neem contact op met een van deze vestigingen via de knoppen hieronder. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Heeft u ook last van deze klachten?