skip to content

 

specialisatie;

 

 

 

 

 

 

 

 

aangesloten bij;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geregistreerd in;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Afspraak mogelijk zonder verwijzing
Iedere werkdag van de week
Aangesloten bij alle zorgverzekeraars

Laat bekkenklachten bij ons in Dreumel behandelen

Bekkenklachten komen veelvuldig voor en kunnen zeer heftig zijn. De pijn rondom het bekken en mogelijk de bovenbenen ontstaat meestal door disbalans rondom het bekken. De pijnklachten belemmeren u in het uitvoeren van de gewone dagelijkse dingen.

Wat doet onze oefentherapeut bij bekkenklachten?

De oefentherapeut bekijkt de stand van uw bekken in relatie met uw benen en wervelkolom en door gerichte oefeningen wordt deze stand zo nodig gecorrigeerd. Ook leert u bij de oefentherapeut hoe met de klachten om te gaan, hoe u uw conditie weer op kunt bouwen en hoe u uw dagelijkse activiteiten weer op kunt pakken. 

 

Heeft u bekkenklachten bij de zwangerschap?

Tijdens een zwangerschap, bevalling en de eerste tijd na de bevalling verandert er veel in uw lichaam. Mede door deze veranderingen kan er pijn ontstaan rondom het bekken. Deze pijn kan zich bevinden in het gebied van de lage rug, het stuitje, de liezen, het schaambeen, de bekkenbodem en/of aan de zijkant van de bovenbenen. De pijn begint vaak nadat u (te) lang in dezelfde houding heeft gezeten of gestaan of na (te) zware lichamelijke inspanning. Ook specifieke bewegingen zoals omdraaien in bed, traplopen, uit de auto stappen of opstaan uit een stoel kunnen pijnlijk zijn. De oefentherapeut begeleidt u om efficiënt te bewegen en de juiste spieren aan te spannen, waardoor de stabiliteit van het bekken verbetert en uw bekkenklachten verdwijnen. Oefentherapie helpt u pijnloos zwanger te zijn!

 

Maak een afspraak bij een van onze vestigingen

Onze oefentherapeut helpt u graag structureel van uw bekkenklachten af. Onze therapeut kijkt niet alleen naar een kortetermijnoplossing, maar richt zich ook op de lange termijn om terugval te voorkomen. Voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op via een van de onderstaande knoppen. Kies zelf in welke praktijk u geholpen wilt worden: in Druten, Beneden-Leeuwen of Dreumel.

Heeft u ook last van deze klachten?