skip to content

 

specialisatie;

 

 

 

 

 

 

 

 

aangesloten bij;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geregistreerd in;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Afspraak mogelijk zonder verwijzing
Iedere werkdag van de week
Aangesloten bij alle zorgverzekeraars

Arm- nek- en schouderpijn behandelen nabij Dreumel

Wanneer u last heeft van armklachten, schouderpijn of nekpijn, doet u er goed aan deze in onze praktijk in Dreumel, Beneden-Leeuwen of Druten te laten behandelen. Als een stijve nek of een pijnlijke schouder het natuurlijk bewegen belemmert, worden deze bewegingen namelijk vaak onbewust gecompenseerd door andere, minder natuurlijke houdingen en bewegingen. Het gevolg is dat spieren uit balans raken. Daarnaast heeft het meestal ook een negatieve invloed op uw ademhaling, concentratievermogen, slaappatroon en stemming.

 

Wij identificeren arm- nek- en schouderpijn in onze praktijk in Dreumel

Klachten aan armen, nek en schouders, ook wel CANS (Complaints of the Arm, Neck, or Shoulder), komen veel voor. Meestal worden deze klachten veroorzaakt door een ongunstige houding, overbelasting en/of spanningen. De pijn kan ook het gevolg zijn van een afwijking aan de wervelkolom, een (chronische) aandoening of een sportblessure.

lopen door het bos

Hoe wij uw nekpijn of schouderpijn behandelen

Laat u uw nekpijn of schouderpijn door ons behandelen? De behandeling die u ontvangt in onze locaties te Druten, Beneden-Leeuwen en Dreumel is gericht op het herstel van de balans tussen spanning en ontspanning. Zo leert u hoe u uw houding en coördinatie kunt verbeteren, om de belasting van armen, nek en schouders te verminderen. Daarnaast leert u hoe u met de klachten om kunt gaan en wat u zelf kunt doen om deze te voorkomen.

Kom langs bij een van onze vestigingen

Heeft u armklachten, schouderpijn of nekpijn en wilt u deze laten behandelen door onze professionals? Maak dan een afspraak bij een van onze vestigingen. Wij zoeken samen met u naar een langetermijnoplossing en geven u advies om terugval te voorkomen. Neem contact op met een van onze vestigingen in Druten, Beneden-Leeuwen en Dreumel via de knoppen hieronder.

Heeft u ook last van deze klachten?