skip to content

 

specialisatie;

 

 

 

 

 

 

 

 

aangesloten bij;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geregistreerd in;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Afspraak mogelijk zonder verwijzing
Iedere werkdag van de week
Aangesloten bij alle zorgverzekeraars

Een chronische pijn behandeling en begeleiding.

Het mag misschien een schrale troost zijn, maar u bent niet de enige die chronische pijn ervaart en daarom een behandeling nodig heeft. Schattingen spreken van ten minste tien procent van de bevolking. Chronische pijn komt voor bij mensen van alle leeftijden, ook bij jongeren.

 

Chronische pijn? Kies voor behandeling bij onze praktijk. 

Pijn is normaal gesproken een waarschuwing van het lichaam. Er is iets niet in orde en daar moet iets aan gedaan worden. Acute pijn heeft meestal een duidelijke oorzaak, bijvoorbeeld een verwonding of infectie. Na een tijdje rust of behandeling van de oorzaak, gaat deze pijn weer over. Acute pijn is dus nuttig. Pijn kan echter ook chronisch worden. We spreken van chronische pijn, wanneer pijnklachten langer dan drie maanden blijven bestaan. De oorzaak van de oorspronkelijke pijn is dan vaak niet meer de reden van de pijn en mogelijk is de oorzaak al verdwenen. De pijn heeft dan geen waarschuwingsfunctie meer en er is geen verband meer met het oorspronkelijke letsel. Op dat moment kan een chronische pijn behandeling een uitkomst voor u zijn.

lopen door het bos

Voor welke chronische pijn wilt u een behandeling?

Chronische pijn kan zich in veel verschillende vormen uiten. Chronische pijn in het houdings- en bewegingsapparaat, zoals rugpijn, komt het meest voor in Nederland. Hoofdpijn komt op de tweede plaats. Andere veelvoorkomende klachten die met langdurige pijn gepaard gaan, zijn bijvoorbeeld nek- en schouderklachten, fibromyalgie, whiplash, rsi, het prikkelbare darmsyndroom, bekkenpijn en postoperatieve pijn. Welke pijn u ook ervaart, wij helpen u graag aan een structurele oplossing. Onze oefentherapeuten baseren hun behandeling van chronische pijn op de oorzaak achter de klacht en doen er alles aan om terugval te voorkomen. Neem contact op met een van onze vestigingen in Druten of Beneden-Leeuwen via onderstaande knoppen en maak een afspraak.

Heeft u ook last van deze klachten?