skip to content

 

specialisatie;

 

 

 

 

 

 

 

 

aangesloten bij;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geregistreerd in;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Afspraak mogelijk zonder verwijzing
Iedere werkdag van de week
Aangesloten bij alle zorgverzekeraars

Een artrose behandeling in Beneden-Leeuwen

Een achteruitgang in de kwaliteit van het kraakbeen hoeft niet meteen tot klachten te leiden, maar op den duur kan pijn het gevolg zijn en dan is een artrose behandeling aan te raden. De pijn ontstaat meestal geleidelijk en treedt vooral 's ochtends op of bij het bewegen en belasten van het gewricht. Ook het beginnen met bewegen na een periode van rust kan pijnlijk zijn. Bovendien kan stijfheid ontstaan en is het mogelijk dat coördinatie en spierkracht afnemen. Artrose in de heup of de knie kan belemmeringen veroorzaken bij lopen, gaan zitten en traplopen. Mensen met ernstige artrose kunnen zich vaak moeilijk verplaatsen en zijn soms onvoldoende in staat zichzelf te verzorgen. Ze hebben bijvoorbeeld problemen met het aantrekken van schoenen.

 

Een artrose behandeling bij onze praktijk in Beneden-Leeuwen begint met beweging

De voedselvoorziening van het kraakbeen en de smering van het gewricht worden gestimuleerd door beweging. Op die manier kan mogelijk een verdere achteruitgang van het kraakbeen worden voorkomen. Het is dus van groot belang dat u blijft bewegen en dat u probeert uw activiteiten gaandeweg weer op te bouwen. Goede bewegingsactiviteiten zijn bijvoorbeeld wandelen, fietsen en bewegen in het water.

lopen door het bos

Kies voor een persoonlijke artrose behandeling

Als u voor een artrose behandeling bij Praktijk Oefentherapie Maas en Waal kiest, dan kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. Uw oefentherapeut geeft u een passende ondersteuning bij het bewegen binnen uw eigen grenzen. Waar nodig zoekt de oefentherapeut samen met u actief naar oplossingen. De behandeling van artrose is breed. Er wordt niet alleen veel geoefend, maar u krijgt ook voorlichting en advies. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze vestigingen in Druten, Beneden-Leeuwen of Dreumel via de knoppen hieronder. Wij vertellen u graag meer over onze behandelingen en werkwijze.

Heeft u ook last van deze klachten?